Facebook.jpg

LOGO-Wandelkrant-2018-web (1).jpg

Virtuele rondwandeling in het appartement   Klik hier

Thierry, Virginie, Dominique en Heidi heten u welkom

Dit modern ingerichte vakantieappartement bevindt zich in Echtershausen, een rustig klein dorpje gelegen aan de Prüm. De woning opende zijn deuren op 29 april 2016 en biedt u comfort, rust en uitzicht op de valleilandschap. Kinderen kunnen hier vrij spelen.  Het bevindt zich bovendien midden in de bossen waar je uren kunt wandelen of fietsen. Het is een paradijs voor mountainbikes.

De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer en de goed uitgeruste keuken. Vanuit de slaapkamer stap je direct op het grote balkon waarop je altijd kunt genieten. De auto kan voor de deur worden geparkeerd. 

Kleine huisdieren toegelaten mits vergoeding, grotere huisdieren worden echter aanvaard mits toestemming van de eigenaar

Naast de woning is een grote schuur. Als je met de motor of eigen fietsen komt, kun je op aanvraag deze hier kosteloos veilig stallen.
Watersportmogelijkheden zijn er in Biersdorf am See (9 km). In Bitburg is een groot overdekt zwembad met sauna en op slechts 8 km ligt de prachtige 18 holes golfbaan van Bitburg. Met de prachtige Duitse steden Bitburg en Trier en het Luxemburgse Echternach alles op nog geen 20 km afstand hoef je, je hier niet te vervelen. je begrijpt waarom dit appartement een goede keuze is als je opzoek bent naar een vakantieadres.

Breng ook een bezoek aan de kasteelruïne Kasselburg met het Adler en Wolfspark. Waar je van dichtbij Roofvogels en Wolven kunt bekijken, vanaf de ruïne heb je tevens een prachtig uitzicht.