VAKANTIEWONINGEN IN ECHTERSHAUSEN

MENU

LOGO-Wandelkrant-2018-web (1).jpg

facebook_logo1.gif

Omgeving

Echtershausen is uitermate geschikt voor sportfanaten en natuurliefhebbers. In de nabije omgeving van het dorpje is er een breed aanbod aan in- en outdoor sportfaciliteiten waardoor u uw verblijf in Echtershausen actief kunt doorbrengen.

Maar ook voor rust ben je in Echtershausen op de juiste plaats. Het dorp ligt midden de uitgestrekte natuur die uitnodigt voor lange mountainbike- en wandeltochten.

Voor families valt er ook heel wat te beleven met wildparken, musea en familieparken in de nabije omgeving.
Golf-Resort Bitburger Land is op 10 min afstand een 18-holes championship course , een exclusieve clubhuis en een goed gevulde pro-shop 

Ook lekker eten hoort bij vakantie en zo is er een grote keuze aan typische streekrestaurants. En wie van een drankje houdt, kan wijn proeven aan de Moezel, Schnaps proberen in de plaatselijke stokerijen. 

2015-05-30-Duitsland-095.jpg

 

De Eifel is een mooie en populaire streek in Duitsland. Voor de nederlandse en belgische toerist is Duitsland het populairste vakantieland in het buitenland. De Eifel is niet minder populair en dat is niet voor niets.

In ieder seizoen is het genieten in de Eifel van de rust, de ruimte en de natuur. Er kan volop gewandeld en gefietst worden, u vindt in de Eifel de meest mooie wandel- en fietsroutes. Ook kunt u genieten van de talloze mooie en gezellige plaatsjes en dorpen.

In de winter kunt u in de Eifel zelfs terecht voor de wintersport. Langlaufen, rodelen of skiën, het kan allemaal, de Eifel heeft meerdere wintersportgebieden

WINTERSPORT UND WINTERSPORTGERÄTEVERLEIH

Skifahren  (Langlauf und Abfahrt) und Rodeln:
"Schwarzer Mann"
54595 Gondenbrett
Tel.: 06551/4422

Wolfsschlucht bei Prüm
Skiclub Prüm
Wolfsschlucht
54595 Prüm
Tel. 06551/45 45